Seiskaa

Lapin Oltermannit ja sauva.

Talven hiihtokausi alkaa olla päätöksessään kun Savonlinnasta tuliaisena oli Oltermannin sauva. Taistelimme Lapin joukkueella 74. kertaa järjestetyssä viestissä Seiskaksi jääden voittajalle Pohjois-Karjalalle reilun tunnin. Viesti on siis taas kenraaleille toimitettu. Tervetuloa Lappiin!

Mitalikannassa pysytään.

Talven hiihtosuunnistuskausi sensijaan on vasta startannut ja Pellosta tuliaisena oli SM-pronssia. Pari päivää lumisadetta vaakassa oli vetänyt urat umpeen, joten työmiehen keliä pukkasi. Jaksoin painaa loppuun asti kierrokset ja kun rastitkin nasahteli kohilleen niin poudiumilla taas oltiin. Hopeakin jäi vain reilun minuutin päähän eli lupailee hyvää Piteån MM-kisoihin 🙂

Vaalikampanja avattu mitalikahveilla!

Paavo Väyrynen kysyi vajaa kuukausi sitten eduskuntavaaliehdokkaaksi Seiskan riveihin, joten on aika julistaa vaalikampanja avatuksi. Seitsemän Tähden Liike ajaa Suomen itsenäisyyttä eli mm. eroa eurosta ja EU:sta sekä puolueettomuutta eli sotilaallista liittoutumattomuutta. Alta näet tarkemmin Seitsemän Tähden Liikkeen agendan.

The Master Plan.
Kaksi kohtaa vielä puuttuu.

Omalla vaaliagendallani on lisäksi sitovat kansanäänestykset eli suora demokratia sekä soteuudistus 2.0. Aluksi kuitenkin on raivattava tie eduskuntaan eli tarvitsemme nyt tukeasi. Äänestä Seitsemän Tähden Liikkeen edustajaa kun haluat muutosta nykymenoon. Meitä on yhteensä 177 ehdokasta eri vaalipiireissä Suomessa.

t. Marko, 75

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *