Syntisten Joulu

markojoulumae2003
Syntipukki.

Näin Jouluna olen perinteisesti palannut blogissani jeesusteluun eli valaissut niitä raamatullisia oppeja, jotka olen Itämaan tietäjiltä ja enkeleiltä saanut. Tämänvuotinen Jouluevankeliumini käsittelee toisen Jessen eli Jesajan aikoinaan ilmoille heittämää ajatusta synneistä ja niiden sovittamisesta.

Esan mukaanhan (Jes. 1:18) synti näkyy verestä ja sen ilmenemismuotona on veren kuivuminen valkoiseksi. Autuailla ja muilla synnittömillä sensijaan veri kuivaa puhtaan punaiseksi, Koska Vanhan testiaseman aikaan kyseinen ilmiö saatiin kiinni vain mutulla niin olemme nyt korjanneet asian. Kristillisistä höpötyksistä on siis Dropperin myötä siirrytty mittaamisen aikaan ja täytyy kyllä sanoa, että varsin mielenkiintoiselta näyttää. Luomamme uuden ajan testauspalvelu on hyvä todentamaan syntiset ja seuraamaan heidän kuolemistaan tai pelastumistaan riippuen siitä millaisia valintoja he (vapaasta tahdostaan) tekevät.

Itse olen ollut aikoinaan tuhma poika eikä Jouluna ole lahjoja tullut. Olen pääosin tietämättömyyttäni rikkonut 10 käskyä ja kantanut niistä seuraamukset sekä huonona olona että likaisena verenä. Olen kuitenkin tehnyt synnintunnustuksen ja sen vuoksi saan elää. Tarkemmin ilmaistuna veren puhtauteni on nyt kohonnut lähes autuaiden joukkoon, jonne toki monet muutkin nykymaailmassa jo pääsevät. Tarkemmat tulokseni löydät alta.

MarkonKontrolli2011-2013
Marko @ Syntimittari.fi

Emme siis ole tulleet viekkaudella ja vääryydellä koteihinne saarnaamaan, mutta synnintunnustus olisi kyllä kaikkien hyvä jossain vaiheessa elämäänsä tehdä. Tunnustamalla syntisi alat vapautua niistä ja saat ne lopulta anteeksi. Jos et Joulukirkkoon asti halua mennä ripittäytymään niin tunnustuksen voit myös tehdä etänä Syntimittarissa.

Toivotan kaikille hiljaista Joulua ja oikein kovaa rähinää uuteen vuoteen!

t. Knihti

10 Comments

  1. Synnintunnustuksella tarkoitan tekemäsi synnin nimeämistä ja anteeksiannon pyytämistä sille. Synnintunnustuksella voit edetä seuraavaan vaiheeseen eli syntisi sovittamiseen.

  2. 1. Mitkä olivat omat pahimmat syntisi?
    2. Oletko nyt synnitön?

  3. 1. Kymmenestä käskystä rikoin eniten kolmatta käskyä eli muista pyhittää lepopäiväsi. Myös kahdeksatta käskyä olen joskus rikkonut.
    2. En ole varmaankaan vielä synnitön. Ainakaan verenpuhtauteni ei vielä ole sataa prosenttia. Maailmanennätykseenkin on vielä jonkin verran matkaa.

    • Ei mitenkään. Siinä on varmaan Jumalalle tullu pummi aikoinaan teesejään lanseeratessaan. Tai sitten vika on ollut kuulijassa eli Mooseksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *