Winter On

51 analyysiä/päivä.

Kiersin syksyllä lähes kaikki Skandinavian suurimmat terveysmessut joissa tuloksena oli mm. yhden hengen maailmanennätys kuivaveren analyysien teossa. 50 analyysin haamuraja rikkoutui Tukholmassa Allt För Hälsanissa ruotsalaisten rynnätessä jonoon järjesty-komennolla kiltisti muodostelmaan joka kestikin sitten aamusta iltaan. Yhteensä kiersin syys-marraskuussa noin 20 messutapahtumaa ja festiä ajellen Dropperia noin 500 analyysin verran. Ylikuolleisuuteen ja piikkeihin kyllästynyt ns. herännyt kansanosa on nyt löytänyt menetelmämme joka kaipaileekin seuraavaksi uutta koodia. Automatisaation astetta on nostettava jotta yhä useampi verikuvaaja pystyy konenäöllä operoimaan eli siis kysyntään vastaamaan.

Laitakari avattu.

Jäiden tultua nopeasti ja sopivan lumipeitteenkin kerryttyä pääsin aukaisemaan sahani Kemin Laitakarissa tavallista matkailusesonkia aikaisemmin eli jo ennen Itsenäisyyden Menetyspäivää. Suurelta yleisöltä piilossa ollut mylly jauhaa jo väkeä saareen jalan, lumikengin ja suksin. Saapa nähdä milloin muut ajoneuvot lisääntyvät Rauhalahden terminaalissa. Ainakin pulkilla, kelkoilla, poroilla, huskeilla ja ilmatyynyaluksilla kohde on saavutettavissa.

Vapaakympissä karsintavaihe.

Syksyn kuuminta hömppää edustava Vapa10 on saanut kulissit kuohumaan. Tuotantoyhtiön vetäessä liinoja kiinni reklamaatioiden määrä on räjähtänyt voimakkaaseen kasvuun. Itsekään en vielä tiedä keiden kanssa päädyn treffeille mutta ainakin kovasti on tullut hakijoita skannattua ja stalkattua. Hitaille B-kehotyypeille suunniteltua ohjelmaformaattia pitääkin ehkä alkaa tarjota jo muillekin kanaville josko vaikka pystyisi jopa haastamaan nykyiset deittigenren suuret nimet kuten Tinderit, Maajussit ja Alttarit.

Buustatut.

Tunnelirintamalla ollaan siirrytty asemasotavaiheeseen. Lähes koko Suomi alkaa nyt olla pääteiden osalta ajettuna ja käsittelemättä on edelleen noin 10 000 kuvaa. Talven aikana tuo datasetti pitäisikin takoa kartalle. Hyvässä lykyssä pääsemme julkaisemaan uusia aluekarttoja jo ennen kevättä kunhan ensin vanhat sensuroidut sotarapsat valuvat eetteriin. Ylehän soitteleekin säännöllisesti aiheen tiimoilta ja odottanee josko voisi taas VKK:n eduskuntavaaliehdokkaan kampanjaa pumpata.

#MOTTI22.

Manskun osalta katkaisuhoito on siinä vaiheessa, että muutamaan otteeseen tie on nyt saatu poikki mutta laajempi järjestäytyminen on vielä kesken. Koronakupla odottaa laukeamistaan ja kun Natotuskin etenee niin luulisi lisäautoja tipahtelevan Convoyn vuosipäivään. Saapa nähdä tulevatko ne sitten ihan jopa idästä asti 🙂

Enslumilla.

Talven kisakauden osalta kävin antamassa näyttöjä Huippuhiihtoyksikölle avaamalla kauden Ylläksen ensilumilla. Kisalippua ei ainakaan vielä lyöty kouraan vaan tuliaisena oli lähinnä vain naarmuja suksien pohjaan. Riippuen joulusesongin etenemisestä jatkan katsastuksia joko Pukin konttorilla tai Puolangalla tähtäimessä helmikuun MM-kisat Beitostölenissä. Tyhmä maastohan siellä on mutta jospa siihen tehtäis kuitenkin tiheältä fibriiniverkolta näyttävä seitistökin.

Mutta sitä ennen nautitaan pimeesti.

t. Toivo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *