Korotus

Jäämeren ränni ajettiin tällä kertaa Tourilla.

Kevät ja kesä meni koronatauolla lähinnä Q-miiteissä. Välillä kävin hiihtelemässä ja lumien sulettua vähitellen myös suunnistamassa. Pitkiä juoksulenkkejä olen pystynyt tekemään kipeytyvän polven myötä kolme kappaletta, joten Latvian EM-kisoissa kuukauden päästä on tulossa melkoiset survival gamet. Mikko kun näyttää olevan jo slim-fit kunnossa.

Sotaraporttia purkittamassa.

Kolmannen maailmansodan pyörähdettyä käyntiin viime vuoden puolella tunneleista ympäri maailman on nyt pelastettu yli 100 000 lasta. Trump liittoutuneiden joukkoineen on laittanut diipparit nyt niin ahtaalle, että syksylle on odotettavissa rytinää. Hollywood-tähtöset feidaavat kotiaresteihin ja konsulaatteja ratsataan. Mitähän kaikkea maanalaisista tunnelikaupungeista vielä löytyykään?

Suojaan toiselta aallolta.

Koronan kakkosaalto lienee tulossa syksyllä vielä niissä maissa, joissa WHO on kontrollissa ja raportointi siten valheellista. USA:ssa koronatuomion saava tuottaa 13 000 dollaria sairaalalle ja jos hänet saadaan jollain keinoin hengityskoneeseen räpsähtää tilille 39 000 dollaria. Paljonkohan koronakuolemasta bonus on? Ei taida Broaskaan tietää.

Punttipentit etelän kierroksella.

Suunnistuskisojen peruunnuttua elokuuhun asti treeni on ollut jäissä. Kuntosuunnistuksia sentään on järjestetty ja geokätköilystä myös saa pisteitä joten niitä on käytetty treenimuotoina. Parkanoon ei kuitenkaan saatu noteerausta. Liekö Perälällä salin ennätys liian kova?

Swamp Draining Service.

Kun muut ei kisoja järjestäneet niin tempasimme kuitenkin Meri-Lapissa herättämällä Kivalo Trailin henkiin noin 30 vuoden tauon jälkeen. Jos joku paikallinen tietää milloin Kivalon vaellus loppui niin voi informoida. Reitti Kemistä Kivaloiden kautta Puukkokummun Husky Lodgelle on hieno. Vielä jos Martimoaapa otetaan ensi vuonna reitille mukaan saadaan ehkä Suomen erämaisin reitti. Taloja kun 65 kilometrin matkan varrelle mahtuu vain kaksi ja toinenkin niistä on homehtunut 🙂

Portsari.

Kisakausi siis starttaa ensi viikonloppuna Sallan Karhurasteilla. Sitä ennen vielä hillavisiitti Lapland O Weekille ja Kimpan siivousta. Latviaan viimeistelyssä on vielä myös Lapin am-sprintti ja maakuntaviesti ohjelmassa. Keminmaan ikuisuusprojekti palata maakuntaviestin huipulle näyttää tosin jo kariutuneen kun Suuntarastien tulosliuskoja katselee. Hasu(je)n lopetettua ja Oikaristen jatkaessa pummaamista tuloksenteko näyttäs olevan lähinnä allekirjoittaneen ja tyttöjen varassa. Mutta jospa sitä muut vaikka eksyis.

Siit se lähtee!

2 Comments

  1. Moi! Supermahtava se teidän sotaraportti-ohjelma, kyllä on mehevät jutut! Wau. Pitäiskö teidän joskus tehdä videoita suunnistukseltakin? Ainakin Lapissa niin mahtavat maisemat. Niitäkin olisi mukava katsella. Rasteja ei ilmeisesti videoilla voi paljastaa muille vai kuinka (en tunne suunnistusta urheilulajina), mutta kun treenaatte tms. kuljette siellä luonnossa. Teidän videoita on ilo katsella, erilaisia ja omaperäisiä. Hyvää jatkoa!

    • Joo, ollaan tehty jätskivideoita suunnistuspaikoilta mutta ne on julkaistu vaan facebookiin. Ehkä youtubeenkin vois julkaista niitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *