Asetukset Haettu

Tähtien Sodasta tuttu Batman.

Vuoden viimeiset päivät meni NUTS Köykkyristä palautellessa kun polvi meni niin huonoon kuntoon, ettei moneen viikkoon lenkille oikein päässyt. Pylväisiin tauolla ei juuri ollut vaikutusta kun koko vuosi oli treenin suhteen melkoista räpellystä. Onneksi sentään yhden SM-mitalin sai kairattua.

Kilometrit ja tunnit.

200 tunnin haamuraja lähestyy uhkaavasti mutta vaihtamalla painopistettä juoksusta hiihtoon saattaisi raja pysyä loitolla. Tämän vuoksi olenkin avannut hiihtoreitin Lumilinnalta Laitakariin. Erona aiempaan on, että jokaisesta hiihdetystä metristä kilahtaa kassaan rahaa eli selvästi kannattavampaa kuin pelkkä juoksentelu.

Viriili Pukki.

Viimevuotisessa Lapin matkailuanalyysissä ehdotin Joulupukille treenikuuria ja näyttäs ainakin siltä, että jonkinlaista elinvoimaa vielä on. Myös bisneslogiikka näyttäs löytyneen eli odotutetaan vierailijoita tunnin ja vartin seisten, jotta virvoitusvesijuomien myynti rullaa. Sensijaan karttaa Pukin odotushalliin ei ole vielä asennettu. Sillä kun saisi rogaining-settingin Pajakylässä rullaamaan. Onneksi sentään Jukola on kartalla.

Eläimet puistossa.

Ranualla ei ole sentään viimevuotisesta analyysistä opittu. Edelleenkään eläimiin ei saa koskea. Suosittelenkin menemään mieluummin Arkadiaan. Siellä saa jopa syöttää elukoita!

Karhunkin kanssa voi painia.

Joulupukin myöhästyminen (sekä Petteri että Rudolph delanneet) kompensoitui kuitenkin lahjojen laadussa. Pitkään Meri-Lapissa piilossa olleet revontulet on nyt saatu näkymään, joten Aurora Hunteille voi yritystoimintaa rakentaa. Pientä epäuskoa toki on vielä havaittavissa etenkin paikallisten matkailutoimijoiden keskuudessa 🙂

Meri-Lapin korkein kohta, Kallin näkötorni.

Alkuvuoden tärkeimmät kisat käydään Itävallassa Winter World Masterseissa. Seefeldin stadionille on rakennettu jonkinlainen seitistö, joten katsotaan miten siellä suksi huilaa. Ainakin kaluston osalta muutoksia on tullut kun pitkään ykkösmonoina olleet Alpinat siirtyivät syrjään. Jossei pysty niin ei vaan pysty.

Voimaa ja nopeutta kestävyyden sijaan.

Juoksukauden avasin Lapin Urheilugaalan alkuverryttelynä vitosen talvisarjalla ja kolmosen hallilla. 20 minuuttiin ei vielä pystynyt mutta 12 minuuttia sensijaan alittui. Jonkinlaisen intin merkin sillä varmaan jo saisi.

Joululoman muita äksönkuvia löydät alta!

Hyvää uutta vuosikymmentä kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *