Kausi Paketissa

Syksyn kisakausi on nyt maalissa ja viimeisinä tuliaisina olivat Keminmaa Hölkän eksyminen kärkipaikalta, Kivalo Trailin maratonin voitto sekä Hanskin Hölkän ikäsarjojen voitto 8 km:lla vajaa 8 minuuttia hallitsevaa Suomen mestaria Eemil Helanderia hitaampana. Syksyn juoksukunto on ollut sanalla kuvaten helppo eli juoksu kulkee mutta maalissa ei väsytä. Liekö ultramatkojen vähyys ja roksun SM-kisoissakin nähty Mikon nopea tummuminen jo 8 tunnin kohdalla vaikuttaneet ettei perinteistä jumia ole näkynyt.

Suunnistusrintamalla ÖstraNattin loppukiri hyytyi Karungissa hylsyyn kun alpilaiset olivat jättäneet kartan päivittämättä eikä kakkosrastia löytynytkään. Muutenkin yösuunnistusgrippi oli hieman hakusessa kun Kuivanuorossa ehdin paikoitella kolmisen minuuttia yhtä rastia ja Kalixissakin viereiset heijastimet kiinnostivat. Tuikku on nyt saamassa varteenotettavan kilpailijan koko yön kestävästä O-Lightista vaikka diskovaloja sekin välillä vilkuttelee.

Poliisi siirteli kuukaudella syytteennoston takarajaa joten edelleen odotellaan josko saisivat jotain aikaiseksi tai ainakin esitutkinnan päätökseen. Henkkareita en ole saanut joten kaikki liiketoiminnat sen takana on nyt kiinni kuten lentomatkustelukin. Syksyn messukauden luulisin pystyväni vetämään ihan normaalisti eli kierrän Suomen ja Ruotsin suurimmat terveysmessut välillä privaattivastaanotoillekin pysähtyen. Tarkemman kiertuekalenterin löydät e-Coachin sivuilta.

t. Risto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *