Konnan Koukut

Ready to Co!

Lopputalvi menikin sitten sotiessa. Muutin Kansalaistorin linnakkeeseen vaalien jälkeen helmikuun alussa ja Eduskuntatalon portaat vallattiin toissapäivänä. Convoyna ja Freedom Kansanliikkeenä tunnettu ilmiö on nyt kasvanut siihen pisteeseen, että maakunta-ajoja käynnistellään ja Vapauden ilosanomaa viedään jo kyliinkin. Omat tehopisteeni Talvisodassa on nyt noin 50 ajoa ja 5 sakkoa eli johdan pistepörssiä. Rollo Freeridessa ja Manskulla Vappuna on taas erinomaiset mahdollisuudet kohentaa tilastoja niin Possujunassa ajellessa kuin sumpuissakin.

Pukki pysyy tiukasti Kansanliikkeen hallussa.

Joulupukin tilanteesta on tullut myös paljon kysymyksiä että miten esimerkiksi hallituksen käy Jouluna ja mikä yhdistys Pukkia hallinnoi. Feikkikonna Freedom Finland ry luopui laittomilla toimillaan oikeudestaan Pukkiin ja Freedom Convoy Finlandillakin näyttää olevan sama suunta markkinoidessaan itseään vain kansalaistottelemattomina blokkailijoina. Freedom Kansanliike sensijaan on lain puolella tehden yhteistyötä melkein lähes kaikkien halukkaiden kanssa. Kansanliikkeen protestilistalla on toki ainakin vielä Helsingin kaupunki ja Eduskuntatalo jotka eivät kykene sähköpistoketta tarjoamaan. Veronmaksajien rahoilla siis pihdataan muutamaa amppeeria ettei vaan kansa pääsis puhumaan ja kahvitteleen. Sen verran naurettavaa kun Talvisota on 🙂

Valkohaalarit trendaa.

Vaalikentillä olin Lapissa VKK:n ääniharava 238 äänellä mutta se ei aivan riittänyt maakuntavaltuuston asti kun listan kokonaisäänimäärä jäi vielä alle tonnin. Ehkä hyväkin niin koska Lapissa kellään valtapuolueiden ehdokkaalla ei ollut sen suurempaa sanottavaa soteuudistuksesta eli edessä lienee kunnon katastrofi. Niin kauan kun laatikkoa vaan leikitään eikä käypähoito.fi -sivustoon puututa muutokset on kosmeettisia. Ihmisiä vaan rokotepiikitetään ja lumelääkitään pankkitilien tyhjentämiseksi kunnes itse potilas tai hänen lähiomainen tajuaa viheltää pelin poikki. Kait ne viimeisetkin sitten tajuaa kymmenennen piikin kohdalla millainen kusetus koronateatteri ja osa sotejärjestelmääkin on.

Paikallispeleistä jatkoon.

Kisarintamalla skippasin hisukauden ja eka juoksulenkkikin osui vasta Nuuksio Extreme Winter Trail Runiin. Poliittisten lausuntojeni vuoksi saamani kilpailukielto Eemeli-Cupissa johti panostamiseen asupuolelle, jossa Uunolla saalistinkin Nuuksiossa sekä asukisan voiton että viimeisen sijan. Nyt kun Pietarin EM-kisat on myös peruutettu uskoisin hiihtokauden jatkuvan pitkään. Epäselvää vielä on sitten panostanko kesällä suunnistukseen, juoksuun vai melontaan. Niihin kun olisi ehkä vielä mahdollisuudet jos lumi sulaa ennen Juhannusta.

t. Vallu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *