Listoilla

VKK – Kovempaa ei oo.

Talven riennot alkaa olla piakkoin paketoitu ja sehän onkin mennyt turisteja hoidellessa ja arvokisoja käydessä. Norjan MM-kisoista tuliaisena oli neljäs sija keskimatkalta sekä kahdeksannet sijat pitkältä ja sprintistä. Sujuvalla suunnistuksella pystyin paikkaamaan vähäisiä hiihtokilsoja joita oli kertynyt lähinnä ulkomaalaisia ulkoiluttaessa. Vielä on SM-kisoista keskari ja sprintti kisaamatta ja niissähän mitalia taas tavoitellaan.

Lumen ja jään sankarit.

Meri-Lapin matkailu koki tänä talvena melkoisia takaiskuja kun Sampo hyytyi heti ekalla viikolla remonttiin ja Lumilinnakin jäi aiempaa pienemmäksi. Olemme kuitenkin paikanneet tilannetta mm. Kivalojen suunnassa jossa Alessandro ja kumppanit on saaneet huskyfarminsa rullaamaan ja näkötornille vievä polkukin on saatu pidettyä auki läpi talven ainakin näin kelkkakauden alkuun asti. Laitakarikin löytyy nyt myös jo Googlesta 🙂

Juu kiveä se on.

Vaaleihin lähtään VKK:n vallankaappausyrityksen merkeissä. Tiaisen rinnakkaistodellisuus koitti kaapata puheenjohtajan paikan Puolueessa mutta eihän se Kekkoselle käy. Tunarit kun ei hypi pöydille edelleenkään. VKK onkin nyt diktaattorimaisessa komennuksessa ja vaaleihin lähtään kaatamaan niin Natoa kuin EU:takin eli siis säilyttämään Suomi itsenäisenä. Omalla agendallani on myös suorempi demokratia jolloin nykyinen puolueiden valta purkautuu kansan vallaksi.

Battle is Oon!

Virallinen Vaalibattle on myös avattu eli Mikko pitäs nakittaa absoluuttisessa äänien määrässä. Pelkkä Höntin kyykytys ei siis riitä. Vaalikampanjointiin olen jo yhteen paneeliin jalkautunut Rovaniemelle mutta pääosin kampanjoin netissä, youtubessa ja somessa. Mielestäni pakkasessa vaalitoreilla kyhjöttely on tullut tiensä päähän ja meininki on nyt digidigi. Äänestyskoppiin äänestyspäivänä toki pitää vielä kyetä, jottei ääni jää vaan vaalihuijaukselle alttiiseen postiennakon varaan.

Kemin Kultakurkut.

Tässä vielä vaali(w)räppiin tärkeimmät koodit listana:

  • NATO-hakemus peruttava välittömästi jossei Turkki & co jo sitä tyrmää 🙂
  • EU-ero valmisteltava mm. millainen valuutta otetaan tai tehdään euron tilalle.
  • Suoran demokratian järjestelmä koodattava ja pilotoitava kunta- ja aluetasolla.
  • Koronateatteriin syyllistyneet saatettava vastuuseen ylikuolleisuuspiikeistä.
  • Ukrainan sotahaukat laitettava linnaan tai ainakin mediasta poistettava.
  • Sotehimmelihommeli lopetettava ja käypähoito uudistettava.
t. Marco

P.S. Mun eka vaalitentti.
P.S.2. Mikon toka vaalitentti.
P.S.3. Meidän kolmas vaalitentti.
P.S.4. Meidän neljäs vaalitentti.
P.S.5. Mun viides vaalitentti.
P.S.6. Mun eka välikysymys.
P.S.7. Mun toka välikysymys.
P.S.8. Mun kuudes vaalitentti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *