Kissakausi Avattu

Talven ensimmäiset startit on otettu ja niinhän se taas Lapin mestaruusmitaliputki sai jatkoa parilla himmeämmällä kun viestistäkin Tomin kanssa pronssinen lätkä saatiin koukittua Suunnan kaukaloon. Alle satasen hiihtokilsoilla omassa menossani ei ollut mitään mullistavaa, mutta kyllä se kaksospotku sieltä on vielä tulossa Oltermanniin. Lumetkin sulaa etelässä sen verran varmasti, että sprinttikin siirtynee keväälle joten silläkin saan viikon verran lisää peliaikaa. Olo on siis kuin Annella paitsi että hän on jo kissajoukkueesta ulkona 🙁


Kissoja ja huskeja.

Ajokoirasta pantteriksi muuttumisen aloitin joululomalla vierailemalla eläintiloilla. Maailmankirjat näyttäs olevan näiden osalta ainakin sekaisin koska huskyt ei hauku eikä porot seurustele. Myöskään lunta ei tule enää samaan malliin kuin ennen koska säätönappeina on nykyään enää vain on ja off. Onneksi linnat ja Tourit sensijaan on ja pysyy. Jos siis Lappi kiinnostaa myös kesälläkin niin tervetuloa polkemaan iloisassa seurassa Lapin halki 16.-19.7. Kaikki parhaat mestat samassa paketissa!


Liittoon.

Tommin esiteltyä viimevuotisia titteleitä heitän nyt muutaman tuoreen nimikkeen vastavetona tonne pressavessaan. Liiton mieheksikin toki voisi lyhyesti kutsua. Saa nähä irtoaako Viestiliigan johtoryhmän paikkakin vielä tässä näin alkukaudesta vai pitääkö lisänäyttöjä vielä antaa. Veikkaus ja TV:hän on jo kiinni mutta vielä tarttis muutaman locon kehään. 50 tonnia ei tartte laittaa niinkuin Paten vaan pienemmätkin summat tässä tapauksessa riittää. Viestiliiga näkee siis Kevätyössä päivänvalon joten tervetuloa kaikki kynnellekykenevät mukaan kissaamaan!

Lapin ammattikorkea on myös nyt meinannut, että e-Coachin etävalmennus tulee viedä takaisin kentälle. Käytännössä se tarkoittaa verkon avaamista kaikille halukkaille. Etävalmennus on puhtaasti luomua eli kehon kuunteluun, kehotyyppiin ja kuivavereen pohjautuvaa. Muita asiantuntijoita myös ehkä käytetään jos oikein hulvattomaksi meininki menee.


t. El Loco

P.S. Olympiakomitea veikkas 6 mitalia kissoista ja meinasivat, että se perustuu data-analyysiin. Millasiahan excelin käyttäjiä sinne on oikein valittu? Vai ovatko tämänkin analyysin ulkoistaneet vaan Kihun mutulle? Wikipedian datan mukaanhan ennuste on kolme mitalia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *