Justice

Vain Seppälästä.

Talven SM-kisat avattiin ronssilla Tomin ja Hoopeen kanssa viestistä eli nyt Vuokatista on kasassa koko värisuora mitaleita. Toki tulokset lienee vielä liitossa käsittelyssä, koska ajanottojärjestelmä petti jo kolmatta kertaa tällä kaudella. Jossei sitä pihtiä saada rastilipun sisään ja/tai toista tagia vapaavalintaiseksi ranteeseen niin saattaapi pistää kentällä pian vihaksi. Pakkaseen tai tulospalveluohjelman puutteisiin vetoaminen on jo niin tuttua juttua, että saapa nähdä millon pakkaset loppuu tai koodin saavat kuntoon. Ainakin toiseen noista luulis pystyvän vaikuttamaan ilman Putinia. Pyenongchangissahan näyttäs, ettei ainakaan vinkkaa saada siellä vielä kuriin.


Puukko heiluu.

Sydäntalven messukausi alkaa pian kääntyä kevääseen. Pari autoa tässä onkin jo talven keikoilla saatu korjaamokuntoon, joten pitää vissiin nostaa seuraavaksi hintaa tai hommata kestävämpi rekka. Yksi vaihtoehto on myös siirtyä TV-kanaville jolloin roudaamistarvetta on vähemmän. Uskoisin kuitenkin ensisijaisesti liikehdintää tapahtuvan valkotakkisten suunnassa, kun heidän höppänäjutut veren steriiliydestä ynnämuusta sälästä on kumottu. Menee aseptiikasta lähtien sotesysteemit remonttiin.


Liiga tulee. Oletko valmis?

Viestiliiga on nyt sitten myös saatu eetteriin eli Kevätyöstä startataan ja 7 osakisaa on kokonaisuudessaan kesän aikana seuroilla miteltävänä. Veikkaus-TV:ltä tulee kaikki osakisat suorana ulos Jukolaa lukuunottamatta, joka onkin sitten YLEisellä kanavalla jakelussa. Käytännössä konsepti on siis vanhan tutun liigakaavan mukainen mutta näkyvyys vain on toista luokkaa. Virittele siis itsesi kuntoon starttiviivalle tai klikkaa pelitili auki. Myös veikkaamalla voit liigan tukemiseen osallistua!

t. Pokerface

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *