Vaalikampanja avattu!


Aika-ajot takana.

31 päivää on nyt Kuntavaaleihin ja on aika julistaa vaalikampanjani avatuksi! Oma tallini KemPar sai lähtöviivalle 26 ehdokasta ja tavoitteenamme on nousta näissä vaaleissa Keminmaan suurimmaksi valtuustoryhmäksi. Sitoutumattomina ehdokkaina ajamme tärkeiksi kokemiamme asioita ilman kahlitsevaa puoluekuria. Ryhmämme toimintaan pääset tutustumaan Keminmaalaisten parhaaksi-ryhmän sivuilta.


YLE:n haastattelussa Lahden MM-kisoissa.

Omat vaaliteemani keskittyvät Keminmaan osalta suoraan demokratiaan. Käytännössä ajan kuntaan päätöksentekojärjestelmää, jossa jokainen kuntalainen voi äänestää kuukausittain esityslistalle tulevista asioista nykyisen edustuksellisen demokratian sijaan. Suorassa demokratiassa äänestää voi joko omalla puhelimella tai kotikoneella tai käydä kirjastossa äänestämässä. Myös esityslistalle tulevien asioiden valmistelussa kuntalaisilla on roolinsa nykyisen päättäjäsoittelun sijaan. Tsekkaa lisätietoja Suora demokratia Keminmaahan-sivuilta.

Muita vaaliteemojani ovat mm. Kallin kehittäminen, kunnan nettisivujen uudistaminen, liikuntaseteleiden jako riskiryhmille sekä Valmarinniemen tuulimyllyn kunnostaminen. Kallista saadaan pienillä investoinneilla kansainväliseen matkailuun soveltuva ulkoilukeskus, jota kuntalaisetkin voivat paremmin käyttää. Liikuntaseteleillä myös riskiryhmät voidaan huomioida hyvin edullisesti. Valmarinniemen tuulimyllyn osalta on mielestäni tehtävä päätös siistitäänkö sitä joiltakin osin vai poltetaanko kokonaan.


Tällasena ollu jo parikymmentä vuotta.

Vaalikampanjoinnin lomassa käyn vielä talven viimeiset SM-kisat Ainiovaaralla ja aloitan Suomi100-projektini Jäärogainingista. Vuoden loppuun mennessä on tavoitteena läpäistä 12 x 100 km:n seikkailua suksin, luistimin, lenkkarein tai vastaavin liikuntavälinein. NUTS Karhunkierroksen 160 kilometrillekin olen jo ilmoittautunut.

t. Marko Vapa, 92

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *