Vaalit käyty


Vaalivoittoon!

Vaalit on käyty ja niinkuin poliitikoilla on tapana sanoa, voitto tuli! Saimme 7 paikkaa valtuustoon ja KemPari on nyt tasavahva vasemmiston kanssa ohjailemaan päätöksentekoa haluamaansa suuntaan Keminmaalla. Keskustan 13 paikalle on siis vastavoimat pitämään päätöksenteko järkevänä. Omalta osaltani äänimäärä jäi vaisuksi, joten pitää taas seuraavissa vaaleissa katsoa miltä seuroilta tulee tarjouksia. Ramstedtin linjallahan sitä jatkossakin mennään.


Karhut talviunilta.

Kesän juoksukauden avasin Karhuviestissä. Juoksu tuntui kivalta mutta ongelmana oli, että se pyöri liian kauan samassa paikassa. Kaksi ekaa osuutta vedin putkeen ja sen jälkeen olinkin keskeytyskunnossa. Lupaa siis aivan hirveetä keikkaa tuleviin Karhuihin. Karhumaraton ja Karhunkierros kun olisivat seuraavana Discovery Channelilla.


Suomi100 avattu.

Paketoin hisukauden avaamalla Suomi100km-projektin Jäärogainingissa sekä hiihtämällä vapaan kisan Ainiovaaran erikoispitkällä. Kisakutsussa ilmoitettiin, että Ylitorniolla olisi SM-hisut ennen SM-hiihtoja mutta nyt siellä pidettiinkin kahdet SM-hiihdot melkein perättäisinä viikonloppuna. Mun mielestä aika tyhmää ottaen huomioon, että Ski Classicsin finaalikin oli buukattu jälkimmäiselle viikonlopulle päällekkäin. Kokonaisuutena hisukausi kuitenkin meni vihkoon koska mitalia ei irronnut. MM- ja SM-nelossijoilla kun ei pääse edes palkintojenjakoon nykyään.

Mutta kohti uusia pettymyksiä. Avaan ensi viikonloppuna suunnistuskauden Ankkurissa ja Siljassa. Viikonlopulle viritetyssä leiriohjelmassa on 3 treeniä per päivä, joten vaikeaksi menee valinta. Kahteenkaan kun en ole juuri pystynyt moneen vuoteen.

t. Mitalitoivo

P.S. Löytyskö viestikaveria Finnspringiin?
P.S.2. Mites tosta lumesta pääsis eroon?
P.S.3. Lepää rauhassa Antti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *