Kutsu maajoukkueleirille

Niin se sieltä sitten vihdoin kolahti. Ai mikäkö? No maajoukkueleirikutsu! Useamman vuoden odottelun jälkeen itse maajoukkueasun päällepukeminen ei enää tunnukaan kovin kaukaiselta ajatukselta. Vielä kun nakittaisi noi muut leirillekutsutut uroot (ja naaraan)…

Ai mikä lajiko? No seikkailu-urheilu tietysti! Kolin jäätävät näytöt ultralla (87 km) olivat kirvoittaneet Adventure Team Finlandin kapteenin Seqpe Mäkisen mieltä ja kutsu kävi viikonlopun mittaiselle retkelle mm. Hailuodon neitseelliseen saaristoon. Melontalupaa ei vielä lohjennut, mutta yöcuppiin ja vajaa 8 tuntia kestäneeseen pyöräsuunnistus+uinti+maisemienihailu+kangasnamutteluun sain luvan. Partnerini ei tosin jaksanut mukana kuin vain tuon pyöräosuuden.


Partnerin kanssa palkintopöydän putsaushommissa.

Barentsin mestaruuskisoissa Apatiitissa tuli siis puolustettua kunniakkaasti titteliä. Gjermund Hanssenin siirryttyä tossun alle norjalaisten voimat ei enää näytä riittävän (no ehkä Carl-Henrik Björsethiä lukuunottamatta) lappilaisten rynnistyksessä. Seurasiirtomarkkinoilta voisimme kalastella vielä muutamia miehiä maakuntaan niin ei tarttisi aina yksin korkeimmalla korokkeella kyyhötellä.

Huomenna pistetään sitten kesänastarit naulaan Lapin Ledi-Cupin finaalin merkeissä. Suksia en ole vielä katsellut esille, mutta onhan Enslumen Rastiviikkoon vielä jonkin verran aikaa. Kunnon ajoituksessa mietin tosin nyt tarkasti tähtäänkö WRE-rankipisteisiin pitkällä vai lyhyellä matkalla. Vai iskisikö sitä vasta tiistai-illan KaTa-cupissa?

t. Paljon veli-Venäjältä fanipostia saaneen veli

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *