Suunnistettu

ÖstraNattin voitto irtosi kiihtyvällä sarjalla.

Kesän suunnistuskausi on nyt ohi ja enää jäljellä on parit juoksukisat Yörogaining ja NUTS Köykkyri, jos nyt sinne edes tulee lähdettyä. ÖstraNattista kairasin tehokkaalla kolmen osakisan kärkisijalla voiton ja SM-erikoispitkältäkin irtosi 7. sija. Jämin Suunnistusmaratonilla sinnittelin myös kahdeksanneksi vaikkei kulussa ollutkaan enää herkkyyttä.

Ticcin tutkapari valmiusasennossa Movemperiin.

Suunnan Syysroksussa tykittelimme Mikon kanssa kaikki rastit plakkariin ennen deadlineä, joten köyden kireys alkaa pikkuhiljaa löystyä. Myös Movemperissa meno oli mainiota vaikka kaksi kartoitusurakkaa matkan varrelle sattuikin. Palanderin kisa-asulla irtosi miesten sarjan voiton lisäksi myös asukisan ykkössija ja onhan sitä vielä Reittihärdellissä koukkupalkintoonkin käppyrä vetämässä. Ei Movemperia ilman uintia vai mites se menikään?

Sipsilivet torstaisin Bäckman Officiaalissa.

Tunnelisodan osalta tämän vuoden kartoitusurakat alkaa myös nyt olla loppusuoralla lumien tultua, joten julkaisut eri alueilta on alkaneet. Nivalassa julkaisimme Pohjois-Pohjanmaan tunnelit ja lähiviikkoina edessä on mm. Hämeen tunneleiden julkistus Folioiden Pikkujouluissa. Lapin tunnelikartan lähtönopeudesta päätellen etenkin raja- ja vanginvartijoilla näyttäisi olevan syviä vajareita tunnelitietoudessa, joten jos armeija, poliisi, pelastuslaitos tai vaikka rajavartiosto tarvii kouluttajaa niin meillä olis moduuli valmiina. Itseopiskelu ei edes maksa mitään.

Kalle ja tytöt.

Talvikauden avaus Movemperissa aikaisti hisusuunnitelmia eli Ensilumelle on nyt vakaa aikomus toipua kisakuntoon siten, että fluoripapereita pystyisi allekirjoitteleen. Viimeiset kaksi kautta ilman voitelua saanee jonkinlaista jatkoa, ettei vaan käry taas kävisi. C8+ ketjuiset on nyt eliitiltä pannassa joten sijoitusten petraamiseen ei tarvitse enää kuin ilmestyä viivalle. Alla kun on viimeistä huutoa olevaa kalustoakin.

Ready to Mow.

Rokotepakkojen mennessä nyt kohta läpi suosittelen aseenkantoluvan sijaan poppareiden hankkimista. Biden-show alkaa tulla päätökseen ja kohta siirrymme komedian seuraavaan vaiheeseen, jossa muidenkin maiden johtajien päät alkaa putoilla. Piikkejä kun vaan välttelet niin sillä siitä selviää!

t. Kalle

P.S. Onnittelut Venlalle SM-erikoispitkän voitosta! Se olikin vajaaseen 50 vuoteen ensimmäinen lappilainen SM-kulta naisten pääsarjassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *