Jätskit Syöty

Kesän kisakausi on nyt takana ja jätskit sitä myöten syöty. Alkukauden hidas meno vaihtui heinäkuussa kuluksi ja koko syksy olikin sitten hyvää lentoa. EM-kisat Ukrainassa ja SM-kisat Jämillä hyytyi Mikon mikrouniin, mutta valoa niidenkin loppumisen suhteen on näkyvissä. Yösuunnistuskauden saldoksi jäi siten vain ÖstraNattin voitto kun Tuuloksessakin tuli tuloksen sijaan ulos. Myös Vaarojen Maraton jäi kesken telottuani polven alamäessä.

Tällä kaudella saavutin ultraimmuniteetin elokuussa eli kuukautta aikaisemmin kuin ennen. Ensi vuodelle Espanjan MM-kisat on jo heinäkuussa, joten vielä kuukausi pitäisi aikataulusta nipistää. Oululaiset ehdottivat, että ottaisin talven ohjelmaan juoksuleirin Keski-Euroopassa joten sitä pitää harkita jos lisää pyyntöjä vielä tulee. Aspenin radalle kuitenkin on jo kyselty sekä KemsKin säbävuorolle, joten tehotreenejä jalan ainakin on viime talvea enemmän odotettavissa. Jokivarren Juoksijat vois toimia jäniksinä kun ovat vuorotellen telakalla.

Kesällä ohjelmaan tulleet #terminaalivaiheet, #starttivideot ja #jätskivideot ovat herättäneet sen verran huomiota, että urheilemiseni suunta todennäköisesti muuttuu. Kilpa- ja huippu-urheiluun keskittynyt lähestymistapa väistynee tekstiiliurheilun tieltä. Jatkossa on tärkeämpää, että näyttää hyvältä vaikka tuntuisi kuinka pahalta. Tourilta alkanut meininki siis saa jatkoa vaikkei nyt ihan Movemperin kaltaiseen menoon sentään pysyvästi siirtyisikään.

Mutta hisutellaan nyt kuitenkin vielä ensin.

t. Darth

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *