Jääkarhu Diettaa

Dieetin perusteet.

Talvi on nyt saapunut Lappiin joten on aika paljastaa tulevan kilpailukauden suunnitelmat. Tällä kaudella vedän tiukkaa linjaa harjoitusten suhteen eli kaikenlainen turha tunnin lenkkeily on nyt minimissään. Otan mallia Hulmin ja kumppaneiden perioxidizationista eli viikko-ohjelmani on tiukasti kontrolloitua. Sensijaan ruokavalion suhteen noudatan edelleen Jääkarhudieettiä, jottei pää ihan kokonaan hajoa. Tässä postauksessa tiivistän tarkemmin mistä kilpailuvuoteni koostuu.

Tartania ensin ja sitten Mondolle.

Kymmeneen vuoteen en ole tehnyt talvella vetoharjoittelua mutta nyt Aspenin halli Haaparannalla kutsuu. Jokivarren Juoksijat on jo lämmitelleet radan pintaa ja jopa kennojakin on kosketeltu. Liekö hunajaa sitten tarjolla vai mitä kun vuoden vaihteen jälkeen työstö todenteolla alkaa.

Burn, Talvicup, Burn.

Vetoharjoittelun lisäksi täysivauhtisia ajoja harrastelen ainakin Talvicupissa, hisukisoissa ja säbäkentällä. Kaikissa näissä osanottajat on olleet niin vähissä, että koitamma korvata määrän laadulla. Oopeehan tosin on meinannut, ettei laadulla oo juuri väliä kunhan määrää on. Näkee kyllä hänen olomuodostaankin, että määrä on ollut etusijalla.


Joogatyttöjä metsästämässä.

Dieettipuolella tähtäimenä on fitnesstyttöjen mitat eli Jääkarhulla mennään. Toivotaan runsaslumista talvea niin on sitten ajokoiran näkönen kun toukokuussa sulat koittaa. Kevytversioitahan jätskeistä ei ole vielä altaissa näkynyt vaan ne ovat pysyneet edelleen lähes luonnontilaisina toisin kuin esimerkiksi suklaat ja muut makeiset, joista löytyy niin tummaa, vaaleeta, hapanta kuin Makeakin.

Paljaalla vedetään.

Jääkarhudieettauksen suurimpana pullonkaulana näkisin alkoholin puutteen. Yleensä suomalaiset suurjuoksijat ja mestarit ovat ikuistaneet itsensä vauhdikkaissa kännikuvissa tai ainakin jonkinlaisissa legendoissa (kuten Kimikin nyt viime aikoina). Lähtisin kuitenkin siitä, että pitäydyn kisajärjestäjien tarjoiluissa niin onpahan ainakin vähemmän kannettavaa kisareissuille. Toki mistäpä sitä koskaan tietää millon ratkeaa.

Hyvää Joulua Kaikille!

T. K(n)ihti

P.S. Jees… Jukola-ennakko on syntynyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.