Hiihot Hiihetty

Mahtuuko talliin?

Talvikauden päättänyt hiihtoloma on nyt takana ja kruunu päässä. Tykittelin viimeiseen viikkoon vajaa 500 hiihtokilsaa mittariin eli paketti alkaa olla ns. kasassa. Oltermannissakin lankku liikkui ankkuriosuudella sen verran vauhdikkaasti, että sain kurotettua Kanta- ja Päijät-Hämeen joukkueiden ohi viimeisillä kilometreillä. Operaatio Tuhopoltto ei kuitenkaan onnistunut, joten jouduimme vielä jäämään podium-sijojen ulkopuolelle.

No hieman sentään kärys.

Tunnelisodan osalta siirryimme radiohiljaisuuteen viestinnän katkastessa piuhat. Jossei viesti kulje ilmassa niin pitää tuumata kuten Oltermannille, että toimitetaan sitten perille vaikka suksin. Tokenissa oleva Tunnelisota-blogi ei siis enää päivity vaan keräämme jatkossa maanalaisesta tunnelisodasta kertyvää materiaalia tähän blogiin ja mun Youtube-kanavalle.

Ykkösparit matkalla uuniin.

Jukolan siirryttyä ja Vätsärin tikettien sujahtaessa Pitkävetoon näyttäs siltä, että karttaa tarvii ensimmäistä kertaa osata lukea vasta elokuussa. Tämä tarkoittaa kevätleirien skippaamista etelässä ja harjoittelun suuntaamista ylipitkiin sprintteihin ja alimittaisiin ultriin. Jostakin kun vielä uudet nastarit löytäs niin awot. Näyttää nimittäin vahvasti siltä, etteivät nykyiset Juhannusta näe.

Tallimonolla ehkä kesälläkin?

Tunnelisodan osalta dokumentaation taso kaivannee seuraavaa leveliä, joten jos omaat tarkempaa tietoa tai haluat kaivella kotinurkkiesi kohteita niin otapa yhteyttä. Kunnallisvaalien osalta ajatus oli jättää jakamatta ainuttakaan lappua. Sitoutumattomana kokeilen josko tekemättä ”ei-mitään” toimisi tällä kertaa.

t. Sale

P.S. Sa(a)ta(na)kunnalle ei sitten ainakaan hävitä ens talvena!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *