Koittoon

BarentsGames2015Suomi
Tärkeintä ei ole voitto vaan ylivoimainen esitys.

Barents Gamesit päättyi Suomen voittoon ja suunnistuskin liehutti lippua suvereenisti ylivoimaisella pistevoitolla. Junnuissa otimme kaikissa sarjoissa voitot ja yleisessäkin pisteitä tuotiin hyvin Saran sunnuntaipäivän mestaruudella ja mun kahdella mitalilla. Seuraava Barentsmittelö olisikin sitten hiihtosuunnistusjoukkueella Murmanskissa 1.-3.4.2016 kunhan vain ensin hisu saadaan kisaohjelmaan lobattua.

BSG2015Poliisit
Barentstäpinää Rotuaarilla.

Ensi viikonloppuna on sitten kauden kovin koitos edessä, kun lähdemme Mikon kanssa Saariselälle rogainingin MM-kisoihin. 24 tunnin rastijahti Kiilopäällä onkin oikeastaan parasta mitä trikoot jalassa pystyy tekemään. Säätiedotuskin lupailee lämmintä, joten voi olla että vedetään arskat päässä ihan iltaan asti. Päätavoite on kuitenkin nuijia Freen ykkösjoukkue ja säilyttää samalla GPS-seurannan pallo liikkeessä kisan loppuun asti.

Kisa-alueMM-kisat on täksi vuodeksi kerännyt melkoisen nimilistan kokeneita kestävyysheppoja perinteisten roksuniilojen lisäksi. Suomalaisittain kovin pari on Muukkonen-Pukema, joka laittanee Eensaaret ja Pallo-Tammemäen ahtaalle mestaruustaistossa. Euroopan mestaripari Tölkkö-Olivar voi myös hätyytellä palkintopallisijoja. Kymppisakkiin näyttäs olevan mahkut monen baltti- ja venäläisparin lisäksi ainakin tuoreimmilla Suomen mestareilla Humppi-Pitkäkoski ja Toimela-Mikkola-pareilla. Freen ykkösen Seppen ja Hannun voi myös tähän kastiin lukea vaikka toki veteraanimestaruus lienee heillä lähempänä, koska juoksukisastahan Saariselällä nyt on kyse.

Lähdemme Mikon kanssa matkaan sellasella tasotuksella, että 10 kiloa on painoissamme eroa. Neljä kiloa on treenijakso eroa kahdessa kuukaudessa kaventanut, mutta jospa vararavinto sitten takaisi pitemmän jaksamisenkin. Ainakin vetoköysi on mukana ja tarvittaessa ylämäissä voin vaikka työntääkin.

t. Major

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.