Synnin mittaukseen

MarkoJaMikkoJaJeesusEspanja2012
Syntistä meininkiä.

Syntimittari juntattiin viime viikolla pysyvästi maahan. Suomen päämedioiden lanseeraama keskiviikon yleisöryntäys kaatoi palvelimen hetkeksi, mutta kankea heiluttamalla saatiin se taas pystyyn. Loppuviikko menikin sitten katsellessa, kun jengi yritti sylkeä, kusta, sahata ja polttaa ristiä kappaleiksi siinä kuitenkaan oikein onnistumatta. Epätoivoisimmat yrittäjät kokeili jopa ottaa senkkaa nenästä, mutta ainakaan omaan tietooni ei tullut osuiko ja saatiinko niistä syntisyydet mitattua. Kävijähittejä tuli sentään 40 000 osuman edestä 😉

Syntimittarin herättämä kohu perustui osaltaan virheellisiin väittämiin Droppi Veripalvelun luomasta teknologiasta, joten julkaisimme yhtiön nimissä aiheesta myös vastineen. Vastineessa opponoimme Suomen hematologit asiantuntemattomina ja suosittelemme SPR Veripalvelun hakeutumista kiireellisesti kuivaveriseurantaan. Hemoglobiinikontrollien kupla kun alkaa pian puhjeta.

Viikonloppuna urheilin sitten Vierumäellä Suunnistusliiton seminaarissa ja nyt kyllä on taas huolen aihetta. Puolet seminaarissa esiintyneistä asiantuntijoista veti pas… purkkaa jauhaen esityksensä vanhasta muistista, joten sehän tarkoittaa sitä, että taantumus on alkanut. Onneksi urheilijat voivat sentään tehdä tulosta valmentajista huolimatta eli kaikki toivo ei ole sentään vielä menetetty.

Mutta oli seminaarissa sentään jotain hyvääkin sillä sekä Pasi että Måre on tikissä. Måre jatkanee oikeustaistelunsa nyt loppuun asti, koska Olympiakomitea on väärän päätöksen tehnyt ja siinä pysyy. Pasi on myös ottanut Hankasalmen haltuun ja veikkaisin, että Pasi tulee-video saattaa nousta jopa Freestylerin rinnalle. Sen verran kovalta Hanksun meininki nyt näyttää!

Kun Suunnistus.netissä kysellään nyt uutta valmennusoppia niin täytyy sanoa, että vielä ei ole sellaisen julkistuksen aika. Sensijaan ensihätään voi lueskella Mikon kynäilemää, herkkyyskaudet huomioonottavaa Veren syntioppia tai jäädä odotteleen Suunnistusvalmentajien uutta blogia.

t. Pakana

P.S. Mårea voit Kirittää maaliin täältä.

2 Comments

  1. En ymmärrä mikä on kuvassa syntistä meininkiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *