Limbistä

Neljännetkymmenet Varvit on nyt takana ja täytyy sanoa, että Göteborgissa oli kyllä tunnelma melkein kuin Jukolassa. Melkein sen vuoksi, että kimppakivat oli ripoteltu pitkin viikkoa toisin kuin suunnistuksessa, jossa yhteen viikonloppuun ladataan kaikki, suunnistajan Joulu, Uus vuos ja Juhannus. Yhdistetty Ruotsin reissu SM-sprinttiin antoikin aika jäätävät tulokset, kun startit kirjattiin merkinnöillä #DNS ja #DSQ.

Vaikka polvi onkin kipuillut koko talven niin sentään Pohjantähtirasteille pääsi kahteen otteeseen starttaamaan. Jossei pitkää pysty tiellä tai maksimia maastossa niin juostaan sitten iltarasteja ja opetetaan alkeita. Positiivista kuitenkin on, ettei polvi enää turpoa kuten Kalajoen jälkeen. Ehkä siis Jukolan pitkä pätkäkin on vielä mahdollinen.

Suomen 3. maailmanmestaruus lätkässä oli mielenkiintoista katseltavaa ja hieman epäselväksi vielä jäi, että onko Jalonen vaan muita parempi valmentaja vai sattuuko Suomi nyt vaan satsaavan jääkiekkoon sen verran, että kakkosketjun miehistölläkin voidaan NHL-sikermiä kaataa. Pelihän oli kuitenkin kontrollissa kaikissa ratkaisumatseissa. Haastatteluihin kuitenkin kaipaisin vielä lisää limbistä Pesosen ja Savinaisen malliin.

Eurovaaleissa yhteistyökiekon sijaan soolomallilla edennyt Seiska näytti hajoavan kun Paavo jätti liikkeen, tipahti parlamentistakin ja siirtyi siten olympiadiurheilijaksi tähtäimenään presidentinvaalit 2024. Oma tulkintani tilanteesta on, että olen jatkossa taas vailla poliittista kotia. Katsotaan siis ketkä seuraavaksi nappaavat kyytiin.

t. Mörkö-Marko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *